Meteen naar de inhoud

BVL Bouwbedrijf

Over ons

Jarenlange ervaring

Wilt u ervaring, professionaliteit, vakkundigheid, service en klantvriendelijkheid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

In 2011 is BVL Bouwbedrijf opgericht en dankzij de vele opdrachten die wij al hebben mogen doen de laatste jaren hebben wij veel ervaring opgedaan in het uitvoeren van diverse werkzaamheden in de bouw. Daarvoor hebben wij bij diverse werkgevers al ruim 30 jaar onze expertise mogen verruimen.

Bij ons kunt u terecht voor diverse klussen als nieuwbouw, verbouw, renovatie en interieurbouw. Wat uw project ook is, we helpen u vanaf het projectplan tot aan de oplevering hiervan.

Kwaliteit staat voorop

Bij BVL Bouwbedrijf staat kwaliteit altijd voorop. We denken met u mee en gaan graag een stapje verder voor onze klanten. Wij kunnen in principe elke uitdaging in en om het huis aan. Maar ook voor klusprojecten bij ondernemingen kun je ons benaderen. Of het nu gaat om de verbouwing van uw badkamer of het plaatsen van nieuwe kozijnen, alle opdrachten worden met grote zorgvuldigheid en oog voor detail uitgevoerd.

Door korte communicatielijnen, duidelijk overleg en onze gedetailleerde planning is het zelfs mogelijk dat de werkzaamheden op de locatie gewoon door kunnen gaan terwijl wij aan het verbouwen zijn. Zo komen uw bedrijfsprocessen niet stil te liggen en zal u thuis ook geen ergernis ervaren aan de werkzaamheden.

100% Tevredenheidsgarantie

Wij hebben een transparante en persoonlijke werkwijze, denken actief met u mee over passende oplossingen en luisteren naar uw wensen. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent!

Laat ons bouwbedrijf ook uw klussen uitvoeren. We staan graag tot uw dienst in Utrecht en omstreken.