Veranda Schalkwijk

Bij dit project is een veranda geplaatst waarbij de binnenmuur doorloopt in de buitenmuur. Voor dit metselwerk is er gekozen voor een stoere, nostalgische steen. De muur is niet gevoegd, dit geeft een oude uitstraling. De veranda is gebouwd met eikenhout en voorzien van stalen draaideuren (met dubbelglas). De binnenkant van de veranda is afgewerkt met witte planken in diverse maten en de vloer is gesmeerd met beton om een robuuste uitstraling te creëren.

Nance-Fotografie_BVLbouwbedrijf_projecten-1
Nance-Fotografie_BVLbouwbedrijf_projecten-3
Nance-Fotografie_BVLbouwbedrijf_projecten-73
Nance-Fotografie_BVLbouwbedrijf_projecten-9
Nance-Fotografie_BVLbouwbedrijf_projecten-7
Nance-Fotografie_BVLbouwbedrijf_projecten-8
Nance-Fotografie_BVLbouwbedrijf_projecten-6
Nance-Fotografie_BVLbouwbedrijf_projecten-5
Nance-Fotografie_BVLbouwbedrijf_projecten-4
Nance-Fotografie_BVLbouwbedrijf_projecten-2