Schuur – Schalkwijk

Wij hebben een schuur geplaatst met een hellend dak erop, ook de dakbedekking hebben wij verzorgd. De schuur is voorzien van meerdere openslaande deuren. De binnenkant is opgedeeld in twee ruimtes, enerzijds een hobbyruimte en aan de andere kant een gezelligheidskroeg. De binnenzijde is geheel geïsoleerd en netjes afgewerkt. Voor een beton look uitstraling hebben wij een betonvloer gesmeerd in deze ruimte. Hier kunnen heel wat gezellige uurtjes worden doorgebracht!

Ook hebben we hier (aansluitend aan het woonhuis) een veranda geplaatst met een zinken dak.

Nance-Fotografie_BVLbouwbedrijf_projecten-31
Nance-Fotografie_BVLbouwbedrijf_projecten-32
Nance-Fotografie_BVLbouwbedrijf_projecten-33
Nance-Fotografie_BVLbouwbedrijf_projecten-34
Nance-Fotografie_BVLbouwbedrijf_projecten-30
Nance-Fotografie_bedrijfsreportage_projecten_BVL-100